Het Thuismakers traject

Onze aanpak voor totaalrenovatie en interieurvormgeving

Na jaren ervaring in het bouwwezen hebben we de code gekraakt. Ontdek hier onze succesformule voor een geslaagd bouw- of renovatieproject, met persoonlijke begeleiding doorheen het hele traject.

Ons stappenplan voor jouw totaalrenovatie

1. Een eerste plaatsbezoek

We komen een eerste keer op bezoek om te praten over jouw bouwvisie en dromen weg bij de mogelijkheden. We nemen ook al enkele basisopmetingen zodat we een gerichte eerste offerte kunnen opmaken.

2. Jouw aangepaste wenslijstje

Daarna nodigen we jou uit in onze showroom  om de offerte te bespreken. Daar kan je jouw interieurkeuzes in het echt bekijken en aanpassingen maken. Samen onderzoeken we welke wensen wij kunnen vervullen binnen jouw budget.

3. Planning opmaken en interieurkeuzes

Wanneer de werken vastliggen, komt de startdatum van jouw project op onze planning. Jij kan al uitkijken naar wanneer we 6 à 8 maanden later aan je deur staan. In de tussentijd bestellen we al het nodige materiaal en ontmoet jij je werfleider om de afwerking van je interieur vast te leggen. Van de verfkeuze tot de gordijnen en zelfs de kleur van je stopcontacten. Zie je het al voor je?

4. Tijd voor je renovatie

Een maand voor we starten, ontvang je de gedetailleerde dag- en weekplanning. Zo begin je stressvrij aan je (ver)bouwproject. Je werfleider stelt je voor aan de twee vaste werkkrachten die hem zullen bijstaan. Dat team van vaste vertrouwenspersonen stuurt de andere specialisten  aan en vertaalt jouw wensen naar de praktijk. Je ontmoet hen wekelijks voor een tussentijdse bespreking, met bijhorend rapport.

5. De oplevering

We werken alles nauwkeurig af en laten je woning netjes achter. En jij kan genieten van je nieuwe interieur, helemaal in jouw stijl.

De sterktes van Thuismakers als aannemer

Is het tijd om te verbouwen? Vertel ons wat we voor jou kunnen betekenen.