Over ons

Wie zijn wij? Specialist in interieuradvies en totaalrenovatie

Een nieuwe woonbeleving dankzij interieuradvies en totaalrenovatie. Dat is wat Thuismakers Schilde nu al meer dan 15 jaar voor zijn klanten creëert en realiseert. Wij plannen en voeren onze renovaties uit tot in het kleinste detail. Want Thuismakers neemt de volledige herinrichting voor zijn rekening. Van de afbraak tot en met de laatste verfstreek. Inclusief de verwachte nazorg. Alles op maat van je budget. Met de materialen en elementen die we in overleg met jou selecteren. En met als ultieme doelstelling: een interieur waarin comfort en esthetiek hand in hand gaan en alles geheel in lijn ligt met jouw persoonlijke wensen en levensstijl. Klaar voor vele jaren woonplezier!

Thuismakers Schilde werd in 2005 opgericht door Hans Derveaux en Kristof De Meulder. Het bedrijf evolueerde van een expert in (buiten)schrijnwerk tot een volwaardig aannemersbedrijf. Dankzij de integratie van enkele andere bedrijven groeide Thuismakers uit tot wat het vandaag de dag is: een ervaren specialist in interieuradvies en totaalrenovatie. In onze toonzaal mét kijkwoning te Schilde ontdek je wat dit ook voor jouw interieur kan betekenen. Wij ondersteunen met plezier zowel op technisch vlak als op het gebied van kleur- en vormgevingsadvies. Graag doordacht en duurzaam vernieuwen? Meer dan 6000 afgewerkte dossiers gingen het jouwe voor. Met een verrassende interieurbeleving als resultaat. Want … zo mooi kan wonen zijn. Neem snel een kijkje bij onze projecten! Hieronder zetten we alvast enkele realisaties in de kijker:

Wij zijn actief in Antwerpen en omgeving. Zo verzorgen wij onder meer renovaties in Schilde, Schoten, ’s-Gravenwezel, Kapellen, Stabroek, Brasschaat, Ekeren, Zoersel, Essen, Wijnegem, Ranst, Wilrijk, Deurne, Hoevenen en Merksem.

Interieuradvies en totaalrenovatie: Thuismakers Schilde haalt alles uit je interieur! 

Voor zowel interieuradvies als totaalrenovatie kan je op ons rekenen. Thuismakers Schilde haalt werkelijk alles uit de kast om jouw interieur om te vormen tot een sfeervolle en esthetisch verantwoorde woon- en leefruimte die perfect beantwoordt aan de comfort- en belevingsbehoefte van nu. Graag een kamer, een verdieping of de hele woning renoveren? Thuismakers is inzetbaar voor iedere renovatie-opdracht. Wij verzorgen allerlei uiteenlopende totaalrenovaties, maar ook voor gedeeltelijke renovaties en interieuropfrissingen kan je bij ons terecht. Tover je badkamer om tot een wellnesscenter, je keuken tot een kooktempel en je slaapkamer tot een zenruimte. Dankzij de kennis, de ervaring en het professioneel advies van onze Thuismakers specialisten geniet jij straks van een totaal nieuwe woonbeleving.

Het team van Thuismakers Schilde staat borg voor absoluut vakwerk. Wij verzorgen alles tot in detail: van de chape tot en met de gordijnen, en van ingemaakte kasten tot en met tapijtbedekking. Alles begint met een goed gesprek bij jou thuis, waarin we aandachtig luisteren naar jouw wensen. Nadien volgt een overzichtelijke en vrijblijvende offerte die we bespreken in onze toonzaal met kijkwoning. Zo zie je wat je mag verwachten. Samen met jou denken we over alles tot in de puntjes na. Op die manier weet je vooraf welke verlichting waar gewenst is, welke schakelaars er waar en op welk niveau nodig zijn en welke kleur het best bij die nieuwe muur past. Ontdek ons volledige en uitgebreide aanbod aan interieuradvies en totaalrenovatie. Op zoek naar nieuwe lampen en verlichting? Bekijk dan zeker ook onze webshop waar je tal van interessante belichtingsmogelijkheden vindt!