+18 jaar vakmanschap

Specialist in interieuradvies en totaalrenovatie

Thuismakers zette zijn eerste stapjes in de renovatiesector in 2005. “18 jaar en duizenden tevreden klanten later hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd, die elke ruimte omtovert tot een pareltje”, vertelt zaakvoerder Kristof De Meulder trots. Samen met zijn zus Greet en hun 30-koppig team vertaalt hij zijn passie voor renovatie en interieur naar luxueus afgewerkte woonruimtes, volledig naar de smaak van zijn klanten.

Onze geschiedenis

In 2005 startte Quatro nv als een installateur van (buiten)schrijnwerk. Al snel evolueerde deze specialist in ramen en deuren tot een volwaardig aannemersbedrijf. Na de integratie van enkele andere bedrijven en de lancering van de nieuwe merknaam in 2016, groeide Thuismakers uit tot de totaalaannemer die elke woning met zorg afwerkt.

Showroom gevuld met interieurexperts

Thuismakers staat niet alleen garant voor een enorme technische kunde, ook onze keuzebegeleiding helpt elke verbouwer het interieur van zijn dromen samen te stellen. In onze showroom vind je 700 m² inspiratie, 20 kamers naar verschillende budgetten en jouw persoonlijke adviseur. Technisch, kleur- en vormgevingsadvies onder één dak.

Onze bouw- en reno-waarden

Bij Thuismakers geloven we dat een heldere communicatie de enige manier is om vlot te werken en problemen te vermijden. Onze werfleider is de eerste die je als klant te zien krijgt en die blijft het hele project lang aan je zijde staan. Zo blijf je van het prille begin tot de oplevering goed geïnformeerd over de plannen en vooruitgang op de werf.

Met 18 jaar ervaring kennen we de ideale planning van elk renovatieproject. Wanneer de startdag vastligt, verandert die niet meer. Enkele weken voordien brengen we je op de hoogte van de gedetailleerde dagplanning, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. In afwachting van de werken nemen we ruim de tijd voor wat écht belangrijk is: jouw keuzeproces voor de inrichting.

Thuismakers maakt jóuw thuis. Daarom liggen alle beslissingen in jouw handen. Onze ervaringsdeskundigen nemen uitgebreid de tijd om je in het keuzeproces te begeleiden, zodat jij jouw droomwoning kan samenstellen volgens de regels van de kunst en de modernste technieken.

Bij een bouw- of renovatieproject dat om verschillende technieken vraagt, kies je best voor een aannemer die niet aan zijn proefstuk toe is en die alle expertises onder één dak huisvest. Door hun uitgebreide ervaring in de sector weten de Thuismakers waarover ze spreken. Of het nu gaat om breekwerken, loodgieterij, isolatie, schilderwerken of raamdecoratie, met ons vakmanschap kan je op beide oren slapen.

Van één kamer tot een volledige woning, van ruwbouw tot fijne afwerking, van keuzebegeleiding tot uitvoering, Thuismakers gaat altijd voor een totaalpakket.

Je keuken verbouwen?
Of expertise van buitenschrijnwerk nodig?

Om zeker te zijn van een volledige ontzorging kan je samenwerken met onze zusterbedrijven. Klik op het logo en ontdek hun expertise:

Zin om erin te vliegen? Laten we eens praten over jouw project.