Totaalrenovatie

Totaalrenovatie plannen? Thuismakers heeft vele expertises in eigen huis. Wij zijn geen verzameling van onderaannemers waarbij er elke dag een andere bestelwagen voor je deur staat. Nee, wij werken met goed opgeleide elektriciens, loodgieters, stukadoors, vloerders, schrijnwerkers en schilders in eigen loondienst. 

Op deze manier kunnen we je vooraf een strakke, maar toch haalbare planning opmaken en kunnen we meteen inspelen op eventuele voorvallen tijdens de verbouwing zelf. Bovendien wordt aan iedere totaalrenovatie minstens één vaste Thuismaker toegewezen die gedurende het hele project meewerkt. Zo voorkomen we dat er misverstanden ontstaan tussen bijvoorbeeld de loodgieter en de vloerder.

De grote uitdagingen bij een totaalrenovatie zijn enerzijds een juiste offerte en planning vooraf, en anderzijds een vlotte overgang tussen de verschillende vakmannen tijdens de uitvoering. Door jarenlang met een vast team te werken dat al vele verbouwingen tot een goed einde bracht, heeft Thuismakers hiervoor alle benodigde deskundigheid in eigen huis. Want onderschat de impact van een goede samenwerking niet! Vele goede vakmannen bieden immers geen garantie op een goede totaalrenovatie. Onze lange staat van dienst en vele, succesvol afgewerkte dossiers bieden die zekerheid wel.

Thuismakers is actief in de provincie Antwerpen en voert totaalrenovaties uit in onder meer de regio’s Brasschaat, ‘s Gravenwezel, Wijnegem, Schoten, Zoersel, Essen, Ekeren en Kapellen. Onze toonzaal met kijkwoning is gelegen te Schilde. Kom er gerust eens een kijkje nemen! Of bekijk alvast enkele totaalrenovatie projecten via onze website:

Ontdek al onze aparte expertises op onze aanbodpagina! Naast totaalrenovaties, voeren we ook slechts gedeeltelijke renovaties uit, zoals badkamer- of keukenrenovaties. We doorlopen daarbij steeds het volledig benodigde renovatieproces van A tot Z. Aarzel dus niet om ons te contacteren. Met veel plezier gaan we iedere uitdaging aan! Wij kijken er al naar uit om je te ontmoeten.