Totaalrenovatie

Interieurrenovatie met alles erop en eraan

Alle technieken onder één dak. Bij Thuismakers is het geen af- en aanrijden van verschillende onderaannemers, maar reken je op de ervaren expertise van bekende gezichten.

Totaalrenovatie is onze passie

Totaalrenovatie is onze passie. We houden van projecten waar verschillende techniekers hun tanden in kunnen zetten. Zo komen onze talenten het best tot hun recht.

Van plan om maar één kamer te renoveren? Ook daar blinken we in uit. Onze gedeeltelijke renovaties, zoals de plaatsing van badkamers en keukens, kunnen altijd op complimentjes rekenen.

Benieuwd naar onze talenten?

Totaalrenovatie: een uitdaging die we graag aangaan

Een totaalrenovatie vraagt om experts van verschillende technieken: van strippen en breken, chappen, sanitair en elektriciteit aanleggen, tot schilderen, verlichtingsinstallatie en de plaatsing van ingemaakte kasten. Daardoor brengen deze projecten enkele unieke uitdagingen met zich mee. Door onze uitgebreide ervaring in het vak maakt Thuismakers als aannemer daar korte metten mee.

Dit zijn onze verbouwbeloftes

Bij Thuismakers als aannemer spelen de bouwdisciplines perfect op elkaar in.

“Vele goede vakmannen bieden geen garantie op een goede totaalrenovatie, maar vele goede vakmannen onder hetzelfde bedrijf doen dat wel. Daarbij kan je rekenen op een vlotte communicatie en eenzelfde kwalitatieve afwerking, voor alle werken.”

Kristof De Meulder, zaakvoerder Thuismakers

Spring eens vrijblijvend binnen in Wijnegem of contacteer ons voor een afspraak.