Aanbieding!

Paspartoe glazen paneel “wing” voor hoek of nis

Thuismakers biedt u graag het Paspartoe – gamma aan van regelbare en modulaire glazen wandpanelen dewelke elke inloopdouche of doucheruimte van uw badkamer de juiste uitstraling geeft. Het helder en onderhoudsvriendelijk glas van het douchescherm is voorzien van een nanotec coating laag (water -en vetafstotend). De maat waaruit u kan kiezen staat voor het vast paneel, het draaibare paneel is altijd 370 mm

Een absoluut topproduct aan een budgetvriendelijk prijs.

TIP: Geen zin of tijd om deze zelf te plaatsen? De vakmannen van Thuismakers bieden u graag hun hulp aan.

 

 

 

514,00696,00
Wissen

Beschrijving

Thuismakers biedt u graag het Paspartoe – gamma aan van regelbare en modulaire glazen wandpanelen  dewelke elke inloopdouche of doucheruimte van uw badkamer de juiste uitstraling geeft. Het Paspartoe-glas heeft een hoge lichttransmissie en heldere kleurenweergave en is dankzij de vele combinatiemogelijkheden individueel aanpasbaar.

Technisch

Het glas is voorzien van nanotec coating, een duurzame water -en vetafstotende beschermlaag. De coating is pH neutraal, bevat geen zure, giftige of irriterende stoffen en is 100% biologisch afbreekbaar. Ook al is het glas 6 tot 8 mm dik, het oppervlak is volledig glad en rimpelloos.

Paneelhoogte = 2 meter.

Inclusief muurprofiel en stabilisatie stang (max 1meter breed)

 

 

Extra informatie

Afmetingen

paneel 80, paneel 90, paneel 100, paneel 120, paneel 140, paneel 160, paneel 180