Médard 70 stretched 2x

Deze moderne pendel van de Modular Médard 70 stretched 2x is geschikt zowel voor lage als voor hoge plafonds. Deze pendel is voorzien van twee reflectoren en ze zijn draaibaar, zodat je het licht naar wens kunt richten. Deze pendel is richtbaar & dimbaar. Het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit. Als lichtkleur is 2700K en 3000K beschikbaar.  De openingshoek van deze pendel kan je ook zelf kiezen. Zowel de horizontale als de verticale richtbaarheid is 360°. De producent geeft een keuze tussen een pendel van 25° en een pendel van 40°. Indien u interesse toont in deze moderne pendel maar met 1 armatuur hebben wij daarvoor een oplossing.

530,06
Wissen

Beschrijving

Thuismakers biedt u graag de Médard 70 stretched 2x pendelverlichting van het merk Modular aan. Die bezorgt elk interieur de nodige warmte en gezelligheid. Deze sfeervolle, in hoogte verstelbare uitvoering is verkrijgbaar in verschillende kleuren en lichtkleuren. 

Deze armatuur is niet alleen erg flexibel dankzij de richtbare kop, maar je kan ook de openingshoek van deze pendel zelf kiezen. 

Deze pendel wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die in het armatuur zit. Geen gedoe bij plaatsing dus.

Thuismakers voorziet tevens in de mogelijkheid om deze topverlichting voor u te plaatsen tegen een kleine meerprijs.

Extra informatie

Kleur armatuur

Wit, Zwart

Lichtkleur

2700 K, 3000 K

reflector

25°, 40°