Vacature elektricien - Thuismakers

Vacature elektricien

Wie zijn we?

Thuismakers is een aannemingsbedrijf dat 15 jaar bestaat en volledige renovatieprojecten uitvoert. Dit start bij afbraak en eindigt bij geschilderde muren & plafonds. Hierbij zijn ook regelmatig elektriciteitswerken nodig. Dit alles om de ideale woning voor onze klanten te creëren.

Wie zoeken we?

Thuismakers zoekt een elektricien met een behoorlijke ervaring in particuliere woningen. Onze werven zijn vooral privé-woningen waar een deel of de hele elektriciteitsinstallatie dient vernieuwd te worden en conform het AREI gemaakt te worden. Dit omvat het plaatsen van (bijkomende) zekeringkast, stopcontacten, schakelaars en verlichting. Kennis van de particuliere AREI-wetgeving is gewenst.

Wat bieden we?

Vast contract, eigen bestelwagen, inschrijving in PC Bouw (PC 124) met alle bijhorende voordelen (hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding, 32 verlofdagen, …), verloning rond € 18/u bruto.

Bij Thuismakers krijg je veel verantwoordelijkheid. Je krijgt een weekplanning, maar vult je exacte dagindeling zelf in. Zowel qua uren als jobinhoud ben je zelf verantwoordelijk. Enkel op kwaliteit wordt geen millimeter toegegeven.

Thuismakers is een vaste groep collega’s die er staan voor mekaar, mekaar helpen en beter maken en zelfs in corona-tijden veilig verder werken en hun volledige inkomen behouden.

Interesse? Stuur ons jouw CV + motivatie!