Wij zijn jouw aannemer voor renovaties

Welkom bij Thuismakers: jouw betrouwbare aannemer voor totaalrenovaties

Thuismakers is jouw betrouwbare aannemer voor complete verbouwingen van hoogwaardige kwaliteit. Met een indrukwekkende ervaring van meer dan 18 jaar zijn we gepassioneerd door het omtoveren van elke ruimte tot een ware parel. Of je nu je hele woning opnieuw wilt laten inrichten, je keuken wilt vernieuwen of je ramen en deuren wilt vervangen, bij Thuismakers ben je aan het juiste adres.

Onze toewijding aan kwaliteit en service

Onze benadering is uniek. Onder leiding van Kristof De Meulder en zijn zus, wordt ons team van 30 vakmensen ingezet om jouw dromen werkelijkheid te maken. Wat ons onderscheidt van andere aannemers is niet alleen onze technische kunde, maar ook onze begeleiding bij het maken van keuzes. Bij Thuismakers begeleiden we je bij elke stap van het proces, van ontwerp tot oplevering, om ervoor te zorgen dat jouw interieur perfect aansluit bij jouw visie en behoeften

Waarom kiezen voor Thuismakers als jouw aannemer?

Wij zijn niet zomaar aannemers; wij zijn jouw partners in renovatie. In samenwerking met onze zusterbedrijven, Keukenmakers en Raammakers, bieden we een complete dienstverlening aan, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

In onze showroom nodigen we je van harte uit om samen met onze interieurdeskundigen jouw ideeën te bespreken en inspiratie op te doen voor jouw project.

Bij Thuismakers streven we naar heldere communicatie en efficiënt tijdsbeheer, zodat jouw renovatieproject vlot en zonder verrassingen verloopt.

Ons team bestaat uit ervaren vaklieden die garant staan voor hoogwaardige afwerking en duurzame resultaten.

Thuismakers staat voor je klaar

Of je nu een particuliere woningeigenaar bent die zijn huis wil renoveren of een vastgoedontwikkelaar die op zoek is naar een betrouwbare aannemer voor renovatieprojecten, Thuismakers staat voor je klaar. Onze klantenkring is divers, maar één ding hebben ze gemeen: ze streven allemaal naar een renovatie van topkwaliteit, uitgevoerd met vakmanschap en oog voor detail.

Ben je klaar om jouw renovatieavontuur te starten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons jouw renovatiedromen waarmaken!