Renoveren in tijden van corona

Sinds midden maart is ons leven veranderd. Ook ons professioneel leven, want verbouwen in deze tijden is anders dan voorheen.

We zijn trots dat Thuismakers constant is blijven doorwerken en dit op quasi volle sterkte. We hebben onze manier van werken uiteraard aangepast aan de maatregelen. Volgende zaken pasten we toe en zullen we ook na de versoepeling blijven toepassen:

  • 2 Thuismakers per te verbouwen kamer en dit als vaste ploeg
  • 3 Thuismakers per te verbouwen woning (vaste ploeg + 1)
  • Individueel vervoer van en naar elke werkplek
  • Tot 11 mei: enkel werken in niet-bewoonde gebouwen
  • Tot 11 mei: geen ontvangst in toonzaal en kijkwoning
  • Aankoop en verdeling van mondmaskers en handgels
  • Steeds aandacht voor de 1,5m-regel zowel tijdens de werken als werfvergaderingen
  • Thuismaker die zich minder goed voelt, onmiddellijk een week thuis (en langer indien nodig)

Op deze manier trachten wij het voor onze klanten en medewerkers zo veilig mogelijk te maken. Wellicht zullen we deze manier van werken nog heel het jaar aanhouden.

 

Vanaf 11 mei mogen wij wel opnieuw klanten ontvangen in onze toonzaal en kijkwoning en zullen ook de toonzalen van onze partners (keukens, badkamers, tegels, …) opnieuw open zijn. Dit geeft ons de mogelijkheid om nieuwe verbouwdossiers te activeren. Indien uitvoering nog in 2020 of begin 2021 gewenst is, is het ook verstandig hiermee niet lang te wachten. Levertermijnen van enkele producten worden langer door onderbroken productieprocessen (ramen, keukens, binnendeuren, Italiaans kraanwerk, tegels uit Italië en Spanje, …).

Indien de uitvoering van uw project tussen nu en begin 2021 gewenst is, dan maken wij graag een afspraak met u. Laat u ons weten welke momenten (maandag t/m zaterdag tussen 9 en 20u) voor u passen? Dan blokkeren we dit moment zodat u alleen met uw projectbegeleider bent in de toonzaal.

 

Veiligheid boven alles, maar blijf in uw “kot” … investeren en doe het bij voorkeur bij een lokaal bedrijf!