Verbouwen met weinig stress = samenwerken

Wanneer een klant ons het vertrouwen geeft, benadrukken we steeds dat we er samen een mooi project van gaan maken. Dat is niet zomaar een holle verkoopsleuze. Een verbouwing is een intense samenwerking tussen het Thuismakers-team en de klant. Bij elke renovatie komen er immers onverwachte zaken naar boven. De Thuismakers-vakmensen zijn bekwaam deze technisch het hoofd te bieden. Dikwijls zijn er echter meerdere mogelijkheden en dan is communicatie tussen klant en Thuismakers cruciaal om de beste beslissing te nemen om het toekomstig wooncomfort van de klant te maximaliseren. Daarom zijn wij 6 op 7 bereikbaar en kent het hele bureauteam + alle vakmannen die ter plaatse komen het hele dossier en niet enkel hun stukje.

Zo zorgt Thuismakers dat de verbouwstress zich beperkt tot enerzijds wat keuzestress, waarin we ook adviseren en meegaan indien gewenst en anderzijds wat ongemak omdat we de bewoonbare oppervlakte tijdelijk verkleinen. Stress van onbeleefde, onbekwame of ongemotiveerde arbeiders in je huis te zien verschijnen, kunnen we voor u uitdrukkelijk uitsluiten met onze vaste Thuismakers-ploeg!

Dit vinden we niet meer dan onze job, maar niettemin doet het deugd wanneer dit gewaardeerd wordt en leidt tot een ontspannen en aangename samenwerking van start tot oplevering!

Hoezo, er zitten geen vitamientjes in chocolade?

leonidas