Thuismakers heeft een nieuwe thuis

Wij zijn verhuisd

Vanaf 12 augustus 2022 begon Thuismakers aan de inrichting van haar nieuwe thuis. Na 13 jaar in onze gebouwen te Schilde, diende een verhuis zich aan om meerdere redenen. Het gebouw in Schilde was zonevreemd geworden waardoor we niet de gewenste vernieuwingen konden doen, de site was ook te klein geworden door de groei van Thuismakers en tenslotte was het de wens dat alle Makers (Raammakers, Thuismakers en Keukenmakers) ook qua magazijnen samen konden zitten.

Het nieuwe pand werd gevonden in Wijnegem aan de industriezone van Vosveld. Met bijna 2.000m² magazijn zijn we gewapend tegen de nog steeds onzekere levertermijnen, we kunnen immers meer op voorraad nemen.

De voorzijde van het gebouw ligt langs de Merksemsebaan (nr. 257) en daar heb je rechtstreeks toegang tot de 700m² grootte toonzaal.

In deze toonzaal worden 20 kamers waaronder een heus appartement nagebouwd. Zo bieden we onze klanten de kans om o.a. 10 keukens, 4 badkamers, een dressing, een wasplaats en 2 woonkamers te ontdekken. Alle nieuwste technieken en producten worden gebruikt om een grote hoeveelheid producten in een huiselijke context te tonen.

Gevolg is een oase aan inspiratie waarin we elke bouwer of verbouwer bij de hand kunnen nemen en een wandeling door de toekomst van zijn woning kunnen laten maken.

Open vanaf vrijdag 4 november 2022 en we starten met een knallend openingsweekend met showcooking, wijndegustaties en veel nieuwigheden, heel veel nieuwigheden!

Openingsweekend: vrijdag 4 november van 10 tot 20u – zaterdag 5 november van 10 tot 18u – zondag 6 november van 10 tot 17u.

Na het openingsweekend: elke weekdag van 14 tot 18u en op zaterdag van 10 tot 17u.

showroom renovatiespecialist
renoveren huis
renoveren huis