Cruise actie

Geniet van een GRATIS droomvakantie op de Middellandse Zee door nu je verbouwing te bevestigen

Welkom bij Thuismakers, Raammakers en Keukenmakers waar vakmanschap en passie samenkomen om je huis te transformeren naar een ware oase van schoonheid en comfort. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je renovatieproject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar wist je dat je keuze voor Thuismakers, Raammakers en Keukenmakers niet alleen je huis zal transformeren, maar ook je vakantiedromen kan waarmaken?

Lees verder om te ontdekken hoe je kunt genieten van een exclusieve cruise in de Middellandse Zee door nu je renovatie bij ons vast te leggen.

Een unieke ervaring in de Middellandse Zee

Als blijk van waardering voor onze klanten bieden we een exclusieve kans om de prachtige Middellandse Zee te verkennen. Door nu je renovatie bij Thuismakers, Raammakers of Keukenmakers vast te leggen, kan je volgend jaar genieten van een onvergetelijke cruise in deze adembenemende regio. 

Thuismakers, Raammakers & Keukenmakers zorgen in samenwerking met MSC Cruises voor een onvergetelijke vakantie na je kwaliteitsvolle renovatie.

Leg nu je investering in je woning vast en kies uit één van onze 3 MSC Cruises*

*Actie geldig t.e.m. 12/7/2024. Vraag naar de voorwaarden in onze toonzaal.

Een onvergetelijke renovatiebelevenis

Bij Thuismakers, Raammakers en Keukenmakers geloven we dat een renovatie meer is dan alleen het veranderen van een huis. Het is een kans om je leefruimte te transformeren en je levensstijl te verbeteren. Door nu je renovatie bij ons vast te leggen, kun je niet alleen genieten van een prachtig vernieuwd huis, maar ook van een onvergetelijke cruise-ervaring in de Middellandse Zee. Neem vandaag nog contact met ons op om je renovatiedromen waar te maken en je reis naar een betere leefomgeving te beginnen.

Renoveren en genieten van een heerlijke vakantie?
Kom vrijblijvend langs voor een babbel over jouw verbouwplannen.