Keuken-plaatsers

Slimme keukenrenovatie en -plaatsing

Voor velen is de keuken het kloppend hart van de woning. Geniet jij van uitgebreid kokkerellen of neem je een snelle hap? Met de expertise van Thuismakers geniet je van een vlotte werking en een afgewerkt design dat perfect past bij jouw stijl.

Keukens plaatsen met stijl

Thuismakers begrijpt dat keukens meer zijn dan alleen functionele ruimtes. De keuken is de nieuwe leefruimte waar we steeds meer tijd doorbrengen. Daarom is het niet alleen belangrijk dat jouw keuken efficiënt is ingericht, maar ook comfortabel en stijlvol. Thuismakers helpt jou je droomkeuken inrichten en plaatsen.

Een echte blikvanger

Thuismakers maakt van jouw keuken een echte blikvanger. Wij voorzien je van persoonlijk stijladvies, dat rekening houdt met de ruimte en je budget.

Wist je dat?

Als je je keuken verbouwt, kan je voor je toestellen en plaatsing ook terecht bij Keukenmakers. Bij ons zusterbedrijf geniet je van dezelfde professionele aanpak en deskundigheid.

Totaalrenovatie in je keuken?

Heb je niet alleen nood aan een nieuwe keuken, maar ook aan bijkomende vernieuwingswerken? Of het nu gaat om breekwerken, chape en egaliseren, de aanleg van loodgieterij of elektriciteit, schilder- en behangwerken, Thuismakers biedt je een totaalpakket. Zo kan je voor de totaalrenovatie van je keuken terecht bij één en dezelfde partner.

Zin om eraan te beginnen? Vertel ons over de totaalrenovatie van je keuken.