Interieur-verlichting

Gericht lichtadvies en professionele installatie door ervaren vakmensen

Goede verlichting is niet alleen essentieel voor de zichtbaarheid in huis, maar ook voor de sfeer. De juiste lamp kan je interieur maken of kraken. Thuismakers weet raad, zowel met lichtadvies als de installatie.

Jouw interieur-verlichting, de ideale sfeermaker

Ontdek een scala aan mogelijkheden met richtbare en dimbare verlichting, puntverlichting, wandverlichting en zelfs aangepaste lichtkleuren en -intensiteiten. Bij Thuismakers krijg je deskundig lichtadvies dat niet alleen rekening houdt met de esthetiek, maar ook met de functie van de ruimte.

Thuismakers zorgt voor lichtadvies dat sfeer, thuisgevoel en functionaliteit in balans brengt. Zo vinden we samen de ideale verlichting voor elke ruimte, die jouw persoonlijke interieurstijl onderstreept.

Inspiratie voor jouw interieur-verlichting

Zie je de verschillende lampensoorten graag eens in actie? Kom dan eens langs in onze   in Wijnegem. Daar ontdek je niet alleen de designmogelijkheden, maar ook hoe Thuismakers de lichtkleur en -intensiteit precies aanpast aan jouw voorkeur. Als je dat wenst tekenen wij ook graag vooraf een lichtplan uit voor je woning.

Laat je interieur-verlichting installeren door ervaren professionals.