Inbouwkasten op maat

Handige ingemaakte kasten voor elke ruimte

Met inbouwkasten creëer je in een handomdraai extra opbergruimte in je woning, zonder verstoring van je interieur. Ze geven je meer flexibiliteit en zorgen voor rust in de ruimte. Wil je dat je kast een echte blikvanger wordt? Ook dan staat Thuismakers je bij met de nodige vakkennis.

Functionele inbouwkasten op maat

Moeten de planken veel gewicht kunnen dragen?
Moet de kast extra diep zijn?
Moet het ontwerp rekening houden met scheve muren?

Thuismakers denkt graag mee over de functie van je inbouwkasten en welk ontwerp het beste is voor jouw ruimtes. Met onze vakkennis ben je zeker van ingemaakte kasten die naadloos passen in je interieur. Of het nu gaat om inbouwkasten voor leefruimtes, zolderkamers, bergruimtes of zelfs onder trappen, Thuismakers weet van aanpakken.

Stijlvolle inbouwkasten op maat

In het Thuismakers-atelier ontwerpen en fabriceren we inbouwkasten in alle maten, kleuren en vormen. Zo verenigen we jouw stijlkeuzes met een functioneel design. Hou je van subtiele, bijna onzichtbare ingemaakte kasten of mogen ze juist de aandacht trekken? Of je nu een voorkeur hebt voor klassieke of eigentijdse kastruimtes, bij Thuismakers kan je alle kanten op. Kies voor opvallende handgrepen, glazen of spiegeldeuren of lichtspots aan de binnenkant. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zin om eraan te beginnen? Laten we eens praten over jouw project.