Elektriciteitswerken

Elektriciens voor elektriciteitsinstallatie,
-vernieuwing of -aanpassingen

In ons dagelijks leven zijn elektrische apparaten onze beste vriend geworden. Zonder elektriciteit heb je ook geen aangename woonomgeving. Steun daarom op ervaren elektriciens voor een slimme en foutloze aanleg van je elektrische installatie.

De elektriciens van Thuismakers zorgen voor…

…een comfortabele woonomgeving

De meest efficiënte elektrische installatie is degene die zo geplaatst wordt dat jij het meeste comfort ervaart. De stopcontacten zitten op de juiste plaats, de kabels zijn netjes weggestopt en je installatie werkt foutloos. Bovendien houden de Thuismakers  rekening met eventuele toekomstplannen en zorgen ze dat de elektrische installatie daarbij geen stoorzender wordt. Denk daarbij aan de voorbereiding van zonnepanelen of een laadpaal voor een elektrische auto. Thuismakers is al jaren pioneer in deze technieken.

…een veilige installatie

Met de expertise van Thuismakers ben je zeker van een veilige elektrische installatie, die voldoet aan de wettelijke voorschriften. Zo komt je elektriciteitsinstallatie met glans door de keuring en hoef jij niet te vrezen voor defecten.

…efficiënt elektriciteitsgebruik

Bij de installatievan jouw elektriciteit houden onze elektriciens rekening met de specifieke behoeften van elke ruimte. Daarvoor staan we je graag bij met advies en beantwoorden we al je vragen. Onze jarenlange ervaring in het vak maakt van de Thuismakers  echte elektriciteitsexperten.

Elektriciteitswerken van klein tot groot

Van grote nieuwbouwprojecten, renovaties en vernieuwingswerken tot kleine aanpassingen in bekabeling, stopcontacten en verlichting  – Thuismakers doet het allemaal.

Tijd om jouw elektriciteitswerken aan te pakken? Laten we eens praten.