Badkamers

Laat jouw badkamer installeren door ervaren plaatsers

De badkamer is een ruimte waar je dagelijks verschillende keren komt. Die kan dus maar beter in orde zijn. Met het vakmanschap van Thuismakers reken je op vlotte, probleemloze werken en een verfijnde afwerking – helemaal in jouw stijl.

Een harmonieuze badkamer-inrichting

In de badkamer gaan functionaliteit en stijl hand in hand.

Een goede badkamer-inrichting is praktisch

Je gebruikt je badkamer dagelijks om je tanden te poetsen, douchen, je handen te wassen… Daarom is het essentieel dat deze ruimte slim is ingericht en dat alles vlot werkt zonder haperingen. Bij Thuismakers vind je niet alleen hoogwaardige sanitaire installaties, onze badkamer plaatsers plaatsen ze graag voor jou, met de mooiste afwerking.

Een goede badkamer-inrichting is rustgevend

Een badkamer is tegenwoordig meer dan een functionele ruimte, het is ook een plek waar je na een lange dag heerlijk tot rust kan komen met een ontspannende douche of bad. Daarom is een sfeervolle badkamer-inrichting een must. Thuismakers staat je bij met stijladvies en inspirerende voorbeelden, denk maar aan de juiste verlichting, om jouw droombadkamer te realiseren.

Badkamer-plaatsers voor grotere vernieuwingswerken?

Thuismakers verzorgt je volledige badkamerrenovatie en andere verbouwingen. Wil jij je badkamer isoleren voor zuinige verwarming? Heb je nood aan extra stopcontacten voor je haardroger en scheerapparaat? Moeten we de vloer nog chapen en egaliseren voordat je jouw favoriete tegels kan plaatsen? Bij Thuismakers vind je al deze services en nog veel meer.

Zin om eraan te beginnen? Maak een vrijblijvende afspraak.