Winkel

Showing 1–30 of 75 items

 • Afplaktape Sensitive paars

  Schilderstape: maskeertape voor gevoelige ondergronden
  Deze paarse schilderstape is een universele schilderstape voor afplakwerkzaamheden binnenshuis.

  Speciaal ontwikkeld voor gevoelige ondergronden, zoals papier, tapijt, stoffen, coatings en recent geschilderde oppervlakken.

  Niet geschikt voor natuursteen.

  8,75
 • Beugel 10cm 6mm

  Deze korte beugel zonder verfrol is 10cm breed en heeft een diameter van 6mm.

  Hierop past de vilt roller of de microvezel roller.

  1,35
 • Caparol Amphibolin

  Veelzijdig toe te passen buitenmuurverf, oplosmiddelvrij en met een minimale emissie. De specifieke samenstelling vermindert het z.g. schrijfeffect wat optreedt bij donkere kleuren. Hecht buitengewoon goed op bijna iedere ondergrond.
  Weerbestendige muurverf voor gladde en fijn gestructureerde oppervlakken met een hoge beschermende werking tegen agressieve luchtverontreiniging.

  Premium Amphibolin aanbrengen met kwast of roller. Voor gebruik goed doorroeren. 

  108,50201,50
 • Caparol Aqua PU Mat

  Met water verdunbare polyurethaan-acryl-bouwlak voor professionele tussen- en eindlagen binnen op gegrondeerde houten bouwdelen en op gegrondeerd metaal en harde pvc. 
  Tip: Matte oppervlakken zijn gevoelig voor krassen en schuren. Op meer belaste vlakken en bouwdelen die vaak aangeraakt worden met de handen, bv. in openbare gebouwen, liefst Capacryl PU-Satin gebruiken.

  Capacryl Aqua PU-Mat kan gestreken of gerold worden. Voor gebruik goed oproeren.

  31,4573,00
 • Caparol Aqua PU Satin

  Eenvoudig te verwerken en sneldrogende polyurethaan-acrylaatlak voor kras- en stootvaste laklagen, binnen.
  Capacryl Aqua PU Satin vloeit goed en dekt uitstekend.

  Capacryl Aqua PU Satin aanbrengen met kwast of roller. Voor gebruik goed doorroeren.

  31,4573,00
 • Caparol Aqua UNI Primer

  Als hechtbrug op oude verf- en laklagen, hout, aluminium, koper, hard PVC, Non ferro en zinken oppervlakken en riskante soorten ondergrond, alvorens deze af te lakken met Capacryl producten. Op zink geen alkydharslak toepassen.

  27,2055,20
 • Caparol Premium Primer

  Toe te passen op muren en plafonds binnen, behandeld en onbehandeld. Alle gebruikelijke minerale ondergronden (pleisters, beton,metselwerk), gipspleister, gipsbouwplaten, niet zuigende minerale en organische oude verflagen. Voor de afwerking raden wij u de Premium Ultra aan.

  Premium Primer aanbrengen met kwast of roller. Voor gebruik goed doorroeren. 

  Te verkrijgen in ral- of ncs-kleur naar keuze.

  45,60158,55
 • Caparol Premium Ultra

  Voor een gladde, goed reinigbare, schrobvaste en structuurbehoudende afwerking op muren & plafonds. De ondergrond moet schoon en droog zijn, en vrij van stoffen die de hechting kunnen verminderen.
  Bijzonder geschikt voor afwerkingen, waaraan hoge eisen worden gesteld ten aanzien van de belastbaarheid. Bijzonder goed geschikt voor zwak verlichte gangen, trappenhuizen, garages, opslag- en bedrijfsruimten.

  Premium Ultra aanbrengen met kwast of roller. Voor gebruik goed doorroeren. Als basis raden wij u de Premium primer aan. 

  25,15164,20
 • Dalapro medium

  Dalapro Medium is een zeer polyvalente grijze kant-en-klare lichtgewicht handplamuur voor vele toepassingen binnenshuis.
  Dalapro Medium vult goed, is uiterst aangenaam te verwerken en geeft een glad eindresultaat. Deze plamuur hecht zeer goed en kan ook op goed vastzittende wand-en plafondverven (mat en satijn) worden aangebracht.

  Verkrijgbaar in een pot van 10 liter.

  42,70
 • Dalapro plus textiellijm 5l

  Deze Dalapro behanglijm is een Ecolabel lijm op waterbasis, die uitermate geschikt is om met vliesbehang te behangen. De lijm dient met een roller of kwast te worden aangebracht op een droge, schone en stabiele ondergrond bij een temperatuur van minstens 5°. Eén pot lijm is geschikt om één rol renovlies tegen de muur te bevestigen.

  17,90
 • Lakrol vilt 10cm

  Wit vilt weefstof
  Voor waterverdunbare verven
  Zowel gronderen als aflakken

  Zowel voor muur-, plafond-, als lakverf

  2,15
 • Lock it opsteekbeugel 18cm 8mm

  Speciaal geboge vorm van de RVS-draad voor optimale krachtoverbrenging en  stuurbaarheid van de verfroller.
  Ergonomische greepvorm met softgrip-componenten voor werken zonder moe te worden en toch stevige grip. 
  Te combineren met alle LOCK-IT telescoopverlengingen, versterkt de verbeterde  krachtoverbrenging.

  Te combineren met de microfaser premium rol.

  2,80
 • Marckdael Landelijke – Vintage Pendellamp Quatro uitvoering met vierkante basis

  Deze landelijke of vintage pendel -of hangverlichting geeft uw interieur ongetwijfeld een sfeervol en warm karakter. Deze uitvoering voorziet vier glazen lampkappen die naast elkaar hangen en in hoogte regelbaar zijn.

  U kan deze uitvoering volgens eigen smaak personaliseren want de grote of kleine glazen lampkappen zijn verkrijgbaar in volgende tinten: opaal (wit), topaas (licht verkleurd) of helder (transparant) en in volgende vormen: tulip of globe.

  442,00838,00
 • Marckdael Landelijke – Vintage Pendellamp Trio uitvoering

  Deze landelijke of vintage pendel -of hangverlichting geeft uw interieur ongetwijfeld een sfeervol en warm karakter. Deze uitvoering voorziet drie glazen lampkappen die naast elkaar hangen en in hoogte regelbaar zijn.

  U kan deze uitvoering volgens eigen smaak personaliseren want de grote glazen lampkappen zijn verkrijgbaar in volgende tinten: opaal (wit), topaas (licht verkleurd), fumé (grijs-zwart) of helder (transparant) en in volgende vormen: tulip, conisch, cylinder of globe.

   

  414,00677,00
 • Marckdael Vintage pendellamp

  Vintage pendellamp met een bronskleurige metalen basis en keuze uit 16 verschillende glazen lampenkappen.

  94,60198,00
 • Microfaser Premium 18cm

  Microvezelrol met harde kern. Extreem hoge verfopname, bijzonder geschikt voor gladde oppervlakken.

  10,10
 • Microvezel roller 5mm – 10cm

  Voor het lakken van watergedragen lakken.
  Speciale vacht gemaakt van 100% eindeloze polyestervezel.
  Neemt tot 6 maal haar eigen volume aan vloeistof op.

  2,16
 • Modular Asy Lotis Led

  Deze Modular Asy Lotis Led-spot is geschikt voor inbouw in plafonds of wanden. Deze spot geeft asymmetrisch licht en is dimbaar. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart, alu en wit. Als lichtkleur is 2700K beschikbaar. Deze spot wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die in het boorgat van de spot past. Geen gedoe bij plaatsing dus.

  111,00 177,00 /-
 • Modular Buzze

  Deze sfeervolle Buzze Led verlichting van Modular is geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Dankzij de ingebouwde dimmer dewelke te gebruiken is via de aan-uit knop, kan je altijd de gewenste lichtsterkte kiezen. De voetlamp is draagbaar en kan op eender welke plaats gezet worden om de juiste sfeer te creëren.

  397,00
 • Modular Doze (rond) Led

  Deze efficiënte inbouw muurverlichting van de Modular Doze (rond) Led is geschikt voor trappen en gangen. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit. Als lichtkleur is er 2700K beschikbaar. Deze muurspot wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die in de spot zit. Geen gedoe met plaatsing dus

  78,00 126,00 /126
 • Modular Duell Led

  Deze sfeervolle opbouw muurverlichting van de Modular Duell Led is geschikt als sfeerverlichting. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart, metallic blauw, zilver, brons en wit. Als lichtkleur is 2700K beschikbaar. Deze muurspot wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die ingebouwd zit in de spot. Geen gedoe bij plaatsing dus.

  293,00 469,00
 • Modular Flat Moon Eclips Led 950mm

  Deze moderne pendel van de Modular Flat Moon Eclips Led 950mm, is geschikt voor hoge plafonds (vanaf 2600mm). Deze pendel is dimbaar. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit. Als lichtkleur zijn 2700K, 3000K en 4000K beschikbaar. Deze pendel wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die in het armatuur zit. Geen gedoe bij plaatsing dus.

  1 099,00 1 761,00
 • Modular Flat Moon Led 450mm

  Deze moderne pendel van de Modular Flat Moon Led 450mm, is geschikt voor hoge plafonds (vanaf 2600mm). Deze pendel is dimbaar. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit. Als lichtkleur zijn 2700K, 3000K en 4000K beschikbaar. Deze pendel wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die in het armatuur zit. Geen gedoe bij plaatsing dus.

  544,00 871,00
 • Modular Flat Moon Led 650mm

  Deze moderne pendel van de Modular Flat Moon Led 650mm,  is geschikt voor hoge plafonds (vanaf 2600mm). Deze pendel is dimbaar. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit. Als lichtkleur zijn 2700K, 3000K en 4000K beschikbaar. Deze pendel wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die in het armatuur zit. Geen gedoe bij plaatsing dus.

  775,00 1 241,00
 • Modular Flat Moon Led 950mm

  Deze moderne pendel van de Modular Flat Moon Led 950mm,  is geschikt voor hoge plafonds (vanaf 2600mm). Deze pendel is dimbaar. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit. Als lichtkleur zijn 2700K, 3000K en 4000K beschikbaar. Deze pendel wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die in het armatuur zit. Geen gedoe bij plaatsing dus.

  1 181,00 1 892,00
 • Modular Flat Moon Wand

  Deze opbouw muurverlichting van de Modular Flat Moon Wand is geschikt als volledige kamerverlichting. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit. Als lichtkleur is er 3000K beschikbaar. Deze muurspot wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die ingebouwd zit in de spot. Geen gedoe bij plaatsing dus.

  536,00 859,00
 • Modular K77 richtbare LED-spot

  De Modular K77 Led-spot voor inbouw in plafonds of wanden. Deze spot is richtbaar én dimbaar. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart, ezelgrijs en wit. Als lichtkleur kan gekozen worden tussen 2700K, 3000K en 4000K. Deze spot wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die in het boorgat van de spot past. Geen gedoe bij plaatsing dus.

  74,00 119,00 /-
 • Modular Lotis Tubed gependeld Led

  Deze tijdloze pendel van de Modular Lotis Tubed gependeld Led, is geschikt voor hoge plafonds (vanaf 2600mm). Deze pendel is dimbaar. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit. Als lichtkleur is er 2700K beschikbaar. Deze pendel wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die in het armatuur zit. Geen gedoe bij plaatsing dus.

  266,00 426,00
 • Modular Lotis Tubed Led 1x

  Deze sfeervolle opbouw muurverlichting van de Modular Lotis Tubed Led 1x,  is geschikt als dimbare sfeerverlichting. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit. Als lichtkleur is 2700K beschikbaar. Deze muurspot wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die ingebouwd zit in de spot. Geen gedoe bij plaatsing dus.

  199,00 320,00

Showing 1–30 of 75 items