Winkel

Showing 1–10 of 88 items

 • Afplaktape Sensitive paars

  Schilderstape: maskeertape voor gevoelige ondergronden
  Deze paarse schilderstape is een universele schilderstape voor afplakwerkzaamheden binnenshuis.

  Speciaal ontwikkeld voor gevoelige ondergronden, zoals papier, tapijt, stoffen, coatings en recent geschilderde oppervlakken.

  Niet geschikt voor natuursteen.

  11,20
 • Beugel 10cm 6mm

  Deze korte beugel zonder verfrol is 10cm breed en heeft een diameter van 6mm.

  Hierop past de vilt roller of de microvezel roller.

  1,73
 • Caparol Amphibolin

  Veelzijdig toe te passen buitenmuurverf, oplosmiddelvrij en met een minimale emissie. De specifieke samenstelling vermindert het z.g. schrijfeffect wat optreedt bij donkere kleuren. Hecht buitengewoon goed op bijna iedere ondergrond.
  Weerbestendige muurverf voor gladde en fijn gestructureerde oppervlakken met een hoge beschermende werking tegen agressieve luchtverontreiniging.

  Premium Amphibolin aanbrengen met kwast of roller. Voor gebruik goed doorroeren. 

  138,88257,92
 • Caparol Aqua PU Mat

  Met water verdunbare polyurethaan-acryl-bouwlak voor professionele tussen- en eindlagen binnen op gegrondeerde houten bouwdelen en op gegrondeerd metaal en harde pvc. 
  Tip: Matte oppervlakken zijn gevoelig voor krassen en schuren. Op meer belaste vlakken en bouwdelen die vaak aangeraakt worden met de handen, bv. in openbare gebouwen, liefst Capacryl PU-Satin gebruiken.

  Capacryl Aqua PU-Mat kan gestreken of gerold worden. Voor gebruik goed oproeren.

  40,2693,44
 • Caparol Aqua PU Satin

  Eenvoudig te verwerken en sneldrogende polyurethaan-acrylaatlak voor kras- en stootvaste laklagen, binnen.
  Capacryl Aqua PU Satin vloeit goed en dekt uitstekend.

  Capacryl Aqua PU Satin aanbrengen met kwast of roller. Voor gebruik goed doorroeren.

  40,2693,44
 • Caparol Aqua UNI Primer

  Als hechtbrug op oude verf- en laklagen, hout, aluminium, koper, hard PVC, Non ferro en zinken oppervlakken en riskante soorten ondergrond, alvorens deze af te lakken met Capacryl producten. Op zink geen alkydharslak toepassen.

  34,8270,66
 • Caparol Premium Primer

  Toe te passen op muren en plafonds binnen, behandeld en onbehandeld. Alle gebruikelijke minerale ondergronden (pleisters, beton,metselwerk), gipspleister, gipsbouwplaten, niet zuigende minerale en organische oude verflagen. Voor de afwerking raden wij u de Premium Ultra aan.

  Premium Primer aanbrengen met kwast of roller. Voor gebruik goed doorroeren. 

  Te verkrijgen in ral- of ncs-kleur naar keuze.

  58,37202,94
 • Caparol Premium Ultra

  Voor een gladde, goed reinigbare, schrobvaste en structuurbehoudende afwerking op muren & plafonds. De ondergrond moet schoon en droog zijn, en vrij van stoffen die de hechting kunnen verminderen.
  Bijzonder geschikt voor afwerkingen, waaraan hoge eisen worden gesteld ten aanzien van de belastbaarheid. Bijzonder goed geschikt voor zwak verlichte gangen, trappenhuizen, garages, opslag- en bedrijfsruimten.

  Premium Ultra aanbrengen met kwast of roller. Voor gebruik goed doorroeren. Als basis raden wij u de Premium primer aan. 

  32,19210,18
 • Dalapro medium

  Dalapro Medium is een zeer polyvalente grijze kant-en-klare lichtgewicht handplamuur voor vele toepassingen binnenshuis.
  Dalapro Medium vult goed, is uiterst aangenaam te verwerken en geeft een glad eindresultaat. Deze plamuur hecht zeer goed en kan ook op goed vastzittende wand-en plafondverven (mat en satijn) worden aangebracht.

  Verkrijgbaar in een pot van 10 liter.

  54,66
 • Dalapro plus textiellijm 5l

  Deze Dalapro behanglijm is een Ecolabel lijm op waterbasis, die uitermate geschikt is om met vliesbehang te behangen. De lijm dient met een roller of kwast te worden aangebracht op een droge, schone en stabiele ondergrond bij een temperatuur van minstens 5°. Eén pot lijm is geschikt om één rol renovlies tegen de muur te bevestigen.

  22,91

Showing 1–10 of 88 items