Modular doze 80 wall

Deze sfeervolle opbouw muurverlichting van de Modular doze 80 wall LED is geschikt als dimbare sfeerverlichting. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit. Als lichtkleur is 2700K beschikbaar. De lamp is in het toestel inbegrepen. De stralingshoek van deze muurverlichting is 90°. Deze muurspot wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die ingebouwd zit in de spot. Geen gedoe bij plaatsing dus. Indien u meer geïnteresseerd bent in een rechthoekige vorm verwijs ik u graag naar dat model.

115,50
Wissen

Beschrijving

Thuismakers biedt u graag de doze 80 wall muurverlichting van het merk Modular aan. Die bezorgt elk interieur de nodige warmte en gezelligheid. Deze sfeervolle uitvoering is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het toestel is niet richtbaar.

Modular Lighting was de allereerste in België die vernieuwende architecturale en design verlichting op de markt bracht. Meer dan dertig jaar terug waren ze innovatief met laagspanningsspotjes, vandaag zijn ze even origineel met ledverlichting.

De afmetingen van de Modular doze 80 wall zijn terug te vinden bij de afbeeldingen hierboven.

Thuismakers voorziet tevens in de mogelijkheid om deze topverlichting voor u te plaatsen tegen een kleine meerprijs.

Extra informatie

Kleur armatuur

Wit, Zwart