Médard 70 stretched

Deze moderne pendel van de Modular Médard 70 stretched is geschikt zowel voor lage als voor hoge plafonds. Deze pendel is voorzien van een reflector en een energiezuinige ledlamp. Ze is draaibaar, zodat je het licht naar wens kunt richten. Deze pendel is richtbaar & dimbaar. De structuurlak van het armatuur is verkrijgbaar in zwart en wit en in 2700K en 3000K beschikbaar.  De openingshoek van deze pendel kan je ook zelf kiezen. De producent geeft een keuze tussen een pendel van 25° en een pendel van 40°. Deze pendel wordt onmiddellijk voorzien van de juiste driver die in het armatuur zit. Geen gedoe bij plaatsing dus. Indien u interesse toont in deze moderne pendel maar droomt over 2 armaturen verwijs ik u graag naar dat model.

348,01354,98
Wissen

Beschrijving

Thuismakers biedt u graag de Médard 70 stretched pendelverlichting van het merk Modular aan. Die bezorgt elk interieur de nodige warmte en gezelligheid. Deze sfeervolle, in hoogte verstelbare uitvoering is verkrijgbaar in verschillende kleuren en lichtkleuren. 

Deze armatuur is niet alleen erg flexibel dankzij de richtbare kop, maar je kan ook de openingshoek van deze pendel zelf kiezen. 

Thuismakers voorziet tevens in de mogelijkheid om deze topverlichting voor u te plaatsen tegen een kleine meerprijs.

Extra informatie

Kleur armatuur

Wit, Zwart

Lichtkleur

2700 K, 3000 K

Reflektor

25, 40