zolderrenovatie antwerpen

Zolderrenovatie in Antwerpen

Bekijk hier een prachtige zolderrenovatie in Antwerpen. Deze zolderverdieping werd omgetoverd van een rommelige opbergruimte naar een super-deluxe badkamer – slaapkamer en technische ruimte. De scheiding tussen badkamer en slaapkamer werd gemaakt door enerzijds een maatkast, anderzijds een schuifdeur en als pronkstuk een smeedijzeren wand met deels mat deels spiegelglas in. Dit alles afgewerkt met knappe maatkasten, zwart kraanwerk en keramische parket geeft een enorme toegevoegde waarde aan deze woning. Nu is het aan de klanten om te genieten van al dit mooie comfort.

Zolderrenovatie Ekeren

Zolderrenovatie Ekeren

Bij deze zolderrenovatie in Ekeren heeft Thuismakers een zolder, die gebruikt werd als opslagruimte, volledig gerenoveerd. Eerst werden de elektriciteit en de loodgieterij onder handen genomen. Daarna werden alle muren alsook het plafond geïsoleerd. Als kers op de taart werd het plafond tot slot voorzien van ingebouwde ledverlichting. Deze zolder is voortaan een knusse plek!

Bekijk ook enkele andere leuke en gelijkaardige renovatie projecten:

Graag meteen een offerte aanvragen voor jouw project? Of liever eerst even je project doorspreken? Contacteer ons voor een afspraak!