Totaalrenovatie in Mortsel

Bij deze klant kregen we de opdracht om een gedateerde studio om te toveren tot een hip appartement. Van de oude keukenzone maakte we een aparte slaapkamer en in de woonkamer werd een multifunctionele keuken met groot eiland geplaatst. Deze doet zowel dienst als kookzone als bureauzone. Ook de badkamer werd onder handen genomen inclusief een relaxerende Sunshower met infraroodstraling. Op deze prachtige ligging werd alle comfort toegevoegd inclusief veel bergruimte in de maatkasten op een oppervlakte van 40m².

Afwerken nieuwbouw in Hemiksem

Bij deze klant mochten we de volledige nieuwbouw afwerken. In samenwerking met de architect en bouwheer werden alle keuzes gemaakt van de binnenafwerking van deze nieuwbouw in Hemiksem. Gaande van de kleur en model van het buitenschrijnwerk over de functies van de domotica tot de kleuren van de vloeren en de inrichting en afwerking van de badkamer. Alles werd grondig voorbereid en tot in de puntjes uitgevoerd.

Totaalrenovatie in Brasschaat

Deze gesloten bebouwing in Brasschaat werd van kop tot teen gerenoveerd door Thuismakers. Zowel de buitenschil (ramen en deuren, isolatie en crépi), de technieken als de volledige afwerking van alle kamers, inclusief verplaatsing en vernieuwing van keuken en badkamer werden door Thuismakers uitgevoerd. Op 4 maanden tijd werd deze stevig gedateerde woning omgetoverd tot een woning die qua comfort naast een nieuwbouw kan staan. Dit is een voorbeeld van een eigen project, waar Thuismakers de gedateerde woning koopt, volledig moderniseert en naar het comfort van nu brengt, om ze dan weer te verkopen. De koper krijgt er onze 10-jarige garantie bovenop.

aanbouw woning antwerpen

Aanbouw woning Antwerpen

Met het oog op toekomstige bewoning wenste deze klant om de gelijkvloerse verdieping uit te breiden zodat naast een ruime keuken, ook de douchekamer naar het gelijkvloers kon verhuizen. Naar creatief ontwerp van de architect, werd afgeweken van het klassieke plat dak en met een speelse combinatie van puntdaken gewerkt. De bekleding van de buitenmuren gebeurde met thermowood door de schrijnwerkers van Thuismakers. Let vooral op de perfect geïntegreerde achterdeur. Wanneer het terras nog zal aansluiten aan de vijver, zal het geheel zeer harmonieus zijn en de beoogde binnenruimte zal aanzienlijk uitgebreid zijn. Tijdens de ruwbouwfase werd alles zo goed opgeruimd dat de klanten het in de weekends al konden gebruiken als tijdelijk terras.

totaalrenovatie Brasschaat

Totaalrenovatie halfopen bebouwing in Brasschaat

Deze half-open bebouwing in Brasschaat werd van kop tot teen gerenoveerd door Thuismakers. Zowel de buitenschil (ramen en deuren, isolatie en crépi), de technieken (inclusief regenwatercircuit) als de volledige afwerking van alle kamers, inclusief verplaatsing en vernieuwing van keuken en badkamer werden door Thuismakers uitgevoerd. Op 4 maanden tijd werd deze stevig gedateerde woning omgetoverd tot een woning die qua comfort naast een nieuwbouw kan staan.

Renovatie studio Antwerpen

Renovatie studio in Antwerpen

Deze studio in Antwerpen werd volledig gerenoveerd door Thuismakers. Wat voordien een gedateerde opbrengsteigendom was, werd een moderne studio en ideale uitvalsbasis in centrum Antwerpen. Zowel qua isolatie als comfort is de studio weer helemaal mee voor de volgende 20 jaar!

Appartement renovatie in Antwerpen

Appartement renovatie in Antwerpen

Voor dit appartement in Antwerpen kreeg Thuismakers de opdracht om een open loft-gevoel te creëren. Zo werd er slechts 1 binnendeur (badkamer/toilet) behouden en werd de douchezone met glas visueel verbonden met de gang. Alles werd gerenoveerd in dit appartement, en er werden ook prachtige vloeren aangelegd. Een prachtig resultaat met ongekende openheid.

Appartementrenovatie Berchem

Appartementrenovatie in Berchem

Dit appartement in Berchem gaf Thuismakers een volledige make-over, een volledige appartementrenovatie. Alle vloeren, ramen, deuren, technieken, keuken, badkamer werden door ons onder handen genomen. Omdat dit tot grote tevredenheid van de klant was, werden nadien ook maatkasten, verlichting, schilderwerken en gordijnen bij Thuismakers besteld. Een totaalrenovatie met de puntjes op de i!

studiorenovatie Antwerpen

Totaalrenovatie studio in Antwerpen

Dit project omhelst een totaalrenovatie van een studio in Antwerpen. Na jaren van verhuur diende deze studio volledig en grondig aangepakt te worden. Alles in de studio werd vernieuwd: ramen, keuken, badkamer, vloeren, technieken tot en met de schilderwerken nam Thuismakers voor haar rekening. Het eindresultaat is een lichte, open studio die weer helemaal klaar is voor jaren aan comfortabel gebruik.

totaalrenovatie in Brecht

Totaalrenovatie in Brecht

Dit was een unieke totaalrenovatie in Brecht. De familie verhuist naar de woning van de grootouders. Behoud van het karakter van de woning en van authentieke elementen gemaakt door de grootvader waren dan ook een vereiste. De eerste fase was de update van de badkamer. Een integratie van de keuken in de woonkamer en een nieuwe keuken worden de volgende fase.