Bovenverdieping renovatie Wijnegem

Bovenverdieping renovatie in Wijnegem

Bekijk hier een bovenverdieping renovatie te Wijnegem. Deze klant gaf Thuismakers het vertrouwen om de volledige bovenverdieping een nieuwe indeling te geven. Gaande van de ramen over de binnenmuren tot de badkamer: alles werd aangepakt, zodat dit gezin ook op de eerste verdieping comfortabel kan wonen.

Bekijk ook enkele andere leuke en gelijkaardige renovatieprojecten:

Graag meteen een offerte aanvragen voor jouw project? Of liever eerst even je project doorspreken? Contacteer ons voor een afspraak!

Deelrenovatie Essen

Deelrenovatie in Essen: van snookerkamer tot dressing, slaapkamer en badkamer

Omvorming van de snookerkamer tot een dressing, badkamer en slaapkamer 

Wat kan je doen als je een grote polyvalente kamer hebt? Dankzij een deelrenovatie daar een prachtige master bedroom van maken natuurlijk! Dat was ook de wens van onze klanten. Zij wilden van hun grote polyvalente ruimte graag een master bedroom maken, inclusief een op maat gemaakte dressing en badkamer. De ruimte waarmee we mochten werken was 50m2. Dat betekende dat we genoeg plek hadden om een mooie indeling te maken. Na een bezoek ter plaatse, hebben we ons samen met de klant aan tafel gezet om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Uit dit gesprek kwam in samenspraak met de klant een deelrenovatie voort die optimaal gebruik heeft gemaakt van de ruimte! Hieronder vind je een handig overzicht van de specificaties. Benieuwd hoe we dit precies hebben gedaan? Scroll dan naar onder.

Deelrenovatie Essen specificaties 

(meer…)