• Date: 2 februari 2021
  • Author Name: philippe

Woningrenovatie in Wijnegem

In deze halfopen bebouwing in Wijnegem was de opdracht helder, maar uitdagend: creëer een gelijkvloers dat harmonie uitstraalt i.p.v. de kleine kamertjes die er waren. Dit begon met een aanzienlijke ruwbouwfase waarin muuropeningen werden vergroot en aangepast. Nadien volgende nieuwe technieken, nieuwe vloeren, een maatkast, een nieuwe keuken en nieuwe binnendeuren. En dat de klant tevreden was met het eindresultaat mochten we met veel lekkers ondervinden (Tevreden klanten, onze brandstof – Thuismakers), van een fijne samenwerking gesproken!

WhatsApp-Image-2020-12-18-at-16.13.04_web WhatsApp-Image-2020-12-18-at-16.13.04_web WhatsApp-Image-2020-12-18-at-16.13.04_web WhatsApp-Image-2020-12-18-at-16.13.04_web
WhatsApp-Image-2020-12-18-at-16.13.04_web
WhatsApp-Image-2020-12-18-at-16.13.04_web