VLOEREN

Jij bent klaar voor een nieuwe vloer. Je egaliseerwerken zijn (bijna) achter de rug en nu komt het leuke deel! Ga je namelijk voor keramische tegels of voor natuursteen? Voor parket of laminaat? Voor kurk of vinyl? Of voor vast tapijt? Thuismakers helpt je om de juiste vloer te kiezen: voor je woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer. Wij helpen je graag met het kiezen van een vloer voor elke ruimte in je huis via een uitgebreide handleiding. Of neem een kijkje in onze toonzaal waar we een permanente keuze uit maar liefst 44 vloeren aanbieden! Voor deze badkamerrenovatie in Deurne kozen we voor lichtgrijze keramische tegels.

Kies jouw droomvloer in onze toonzaal

Van vloerrenovatie tot een complete vernieuwing van je huis: Thuismakers begeleidt je bij elke stap. Je nieuwe vloer moet niet alleen met precisie en zorgzaamheid gelegd worden. Deze moet bovendien ook bij je binnenhuisinrichting passen. En het liefst moet deze natuurlijk ook zo lang mogelijk mee gaan! Als interieuraannemers willen we deze drie doelstellingen dan ook met elkaar verenigen. Een vloer leggen kan moeilijk en frustrerend zijn, maar met jarenlange ervaring bent u bij Thuismakers aan het juiste adres: voor vernieuwingswerken én advies. Wij vertellen je graag meer over jouw droomvloer in onze toonzaal.

Thuismakers biedt vakmanschap aan

Met meer dan 60 vloeren in onze toonzaal kunnen we ook aldvies geven op gebied van onderhoud en materiaal. Thuismakers is ook gespecialiseerd in chape- en egaliseerwerk, waardoor je vloer in veilige handen is. Van parket leggen tot het vernieuwen van oude tegels, vakmanschap vind je bij Thuismakers! Zo wil je misschien voor een ruimte een vloer waar weinig onderhoud voor nodig is. Of wil je in je woonkamer juist een mooie houten vloer en vindt je het helemaal niet erg om hier wat extra voor te zorgen? Heb je soortgelijke of andere vragen over vloeren, ondergrond, onderhoud of materiaal? Stel je vraag hier en wij helpen je graag verder.