TAPIJTEN

In een vernieuwd interieur kan een tapijt wonderen doen. Maar welke past het best bij je nieuwe vloer? En welke kleur of tekening geeft je salon, eetruimte, slaapkamer, badkamer die unieke sfeer die je voor ogen had? Bij Thuismakers kan je het alvast rustig komen bekijken. Loop even met ons mee door de tapijtcatalogus!

Accentueer je interieur

Een tapijt is een accent op je vloer die je kleurenschema, een meubelstuk of andere elementen tot een sfeervol geheel kan transformeren. Heb je het gevoel dat er nog iets mist aan je interieur? Wil je je vloer personaliseren of decoreren? Dan zijn deze interieurelementen de finishing touches van je interieur die essentieel zijn voor je binnenhuisinrichting. Natuurlijk is het geen makkelijk klusje. Tegenwoordig is er een groot aanbod van mooie en moderne ontwerpen. Voel zelf met welk tapijt je de meeste affiniteiten hebt, in onze toonzaal.

Ga voor tapijt met persoonlijkheid

Het zijn niet alleen de elementen op ooghoogte die wonderen doen voor je inrichting. Een tapijt op de vloer is net zo belangrijk voor de sfeer van je huis. Vaak vullen tapijten de gaten in je interieur op: ze maken je inrichting dus compleet! Heb je bijvoorbeeld al een warme houten vloer? Kies je dan voor donker- of lichtgekleurd tapijt? Of heb je een minimale inrichting en wil je een minimale kleuraccent aanbrengen? Heb je juist een druk interieur waarin je graag een rustpunt wilt vormen? Thuismakers helpt je graag met het beantwoorden van deze vragen!