SCHILDER- EN BEHANGWERKEN

Behangpapier & schilderwerkWelke kleur of kleuren bepalen straks het woonbeeld in huis? Kies je bijvoorbeeld voor geverfde kleurencombinaties of voor verf én behangpapier? De Thuismakers interieurspecialisten (bege)leiden je doorheen deze haast ongelimiteerde mogelijkheden. Een herbepleisterde muur schilderen? Kijk dan even in ons Flamant-gamma: al jaren leidraad als het gaat om nieuwe, vernieuwende kleuren. En ook het behangpapieraanbod is onuitputtelijk. Nu nog het beste advies en je bent op weg naar een perfect eindresultaat.

Je interieur verdient de mooiste kleuren

Welke kleuraccenten wil jij eigenlijk leggen in je interieur? Hoe verhouden deze kleuren zich tot elkaar? Welke meubels passen het beste bij welke kleur? Dit zijn allemaal vragen die je interieur tot een stijlvol geheel kunnen transformeren. En zowel technisch als esthetisch begeleidt Thuismakers je door deze fase van je binnenhuisinrichting. Van complete vernieuwingswerken en schilderwerken aan plafonds en muren tot aan behangen en decoreren van de woonkamer: Thuismakers biedt eerlijk en vakkundig advies dankzij jarenlange ervaring. In schilder- en behangwerken komen techniek en interieurstyling mooi samen: iets waar Thuismakers, als interieuraannemers veel waarde aan hecht!

Out with the old, in with the new!

Of het nu gaat om renovatiewerken of een opfrissing van je interieur: geen enkel probleem! Wij zitten graag met je samen om je oude interieur bij het vuil te zetten om een nieuw, uniek design voor je huis te bedenken. Wil je een minimalistisch en functioneel interieur? Of liever een kleurrijk en warm design? Thuismakers doorloopt met jou alle mogelijkheden en adviseert van begin tot eind, van plan naar resultaat! Dus heb je nu al een idee? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!