RAAMDECORATIE

Gordijnen in SchildeHouten lamellen in SchildeWat wil je met je raamdecoratie bereiken? Wil je inkijk vermijden? Moet ze zonwerend zijn? Wil je een verduisterend effect? Of dat alles tezamen? En welke soort bekleding past het best in joùw interieur? Stoffen gordijnen of houten shutters? Houten of aluminium lamellen? Thuismakers werkt nauw samen met partner Sole Raamdecoratie om je aan de juiste raambekleding te helpen. Dat ontdek je meteen als je door het rijke Sole assortiment wandelt in onze toonzaal!

Een nieuwe kijk op de buitenwereld

Ramen vormen de brug tussen de buitenwereld en de binnenwereld. Het is aan jou hoe jij naar de buitenwereld kijkt. En natuurlijk ook: of mensen van buiten naar binnen kunnen kijken. Maar zo zwart-wit hoeft het niet te zijn. Thuismakers biedt een spectrum aan oplossingen voor de juiste balans van duisternis en licht. Zo is zonwering misschien minder belangrijk in de winter. Misschien wil je dan zoveel mogelijk licht naar binnen laten, maar heb je liever geen inkijk. Ook verschilt dit natuurlijk per kamer. Slaap je het liefst in het donker of vind je het juist fijn om gewekt te worden door zonlicht? Thuismakers biedt verschillende oplossingen naar gelang jouw levensstijl!

Elke kamer een andere raam en een andere functie

Functionaliteit is ook niet alles. Thuismakers geeft ook graag advies voor wie interieur en functionaliteit wil combineren. Denk je dat gordijnen de beste oplossing zijn voor je woonkamer? Dan geven je graag nog advies in zwaarte, textiel en kleur zodat jij tevreden bent met het uiteindelijke resultaat. Elke kamer heeft een andere functie en dus ook andere raamdecoratie. Thuismakers staat open voor al je ideeën en helpt je op weg!