PLAATSEN VAN VERLICHTING

Als één element de sfeer bepaalt in huis dan is het wel de verlichting. De keuze uit verschillende soorten verlichting was nooit groter geweest. In de Thuismakers toonzaal kan je met alle mogelijke toepassingen kennismaken. Richtbare en dimbare verlichting, algemene verlichting, puntverlichting, wandverlichting, aangepaste lichtkleur en intensiteit. Ontdek hoe je met licht kunt spelen om je interieur in de juiste sfeer te brengen. Luister naar het advies van onze specialisten en raadpleeg de uitgebreide catalogus die we je graag en gratis aanbieden.

Licht doet leven

Niets voor niets spreken we van een lampje dat gaat branden als iemand een idee of ingeving krijgt. Licht doet leven. Maar welk licht dan? Thuismakers geeft graag lichtadvies om elke kamer sfeervol te maken. Want waar begin je? Bij een hanglamp, een plafondlamp, een staande lamp? Hoe kun je je interieur meer verweven met je verlichting? En natuurlijk ook een belangrijke vraag: welk licht is gezond? Een eetkamer zal andere verlichting vereisen dan een opslagruimte. Toch is het belangrijk dat elke ruimte op een unieke en functionele manier verlicht wordt.

Niet alleen maar functioneel: ook verlichting kan uitmaken van een uniek en persoonlijk interieurdesign

Interieurverlichting hoeft niet alleen maar functioneel te zijn. Ook verlichting kan bijdragen tot een fijn thuisgevoel. Hier en daar een bureaulampje en staande lamp zal onvoldoende zijn om elke kamer de juiste sfeer te geven. Denk bijvoorbeeld aan spots in je plafond: bijna onzichtbaar, maar de mogelijkheden zijn eindeloos van dimbaarheid en lichtkleur tot duurzaamheid en intensiteit. Jouw lichtkeuzes vertellen iets over jouw interieur! Bij Thuismakers helpen we je graag een handje om sfeer, thuisgevoel en functionaliteit in de juiste balans te brengen!