PLAATSEN VAN KEUKENS

Een keuken is een ruimte waar je veel tijd doorbrengt, en is niet meer wat ze ooit was. Thuismakers maakt er nu namelijk echte belevingsruimten van. Op maat van je wensen en in lijn met jouw levensstijl. Elke ruimte wordt gerenoveerd met het oog op de installatie van de keuken van je keuze. Thuismakers werkt daarbij nauw samen met Desco & Vasco, al jaren specialisten in moderne keukens. Vernieuwingswerken op maat en in stijl doe je dus bij Thuismakers! Benieuwd naar onze realisaties? Bekijk hier een keukenrenovatie in Schilde.

Plaatsen van  keukens: genieten met alle zintuigen

Een keuken hoeft tegenwoordig niet alleen maar praktisch zijn. Stijlvolle en modern bemeubelde inrichtingen kenmerken de designs van tegenwoordig. Functionaliteit en inrichting gaan hand in hand met elkaar. Thuismakers helpt jou bij het inrichten van je droomkeuken. Of je nu een open kookvertrek met een landelijk design wenst of een functionele keuken met hoogwaardig design (of allebei natuurlijk!): Thuismakers geeft graag advies!

Thuismakers staat open voor alle keukenideeën

Heb je specifieke wensen voor de keuken? Heb je altijd al een kookeiland willen hebben of de modernste look? Thuismakers bespreekt graag al je ideeën. Wij realiseren samen met jou een keuken op maat. Thuismakers heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van keukens en is bovendien ook gespecialiseerd in andere vernieuwingswerken. Of dat nu gaat om een goed geïsoleerde badkamer of extra stopcontacten voor in de keuken: ook daarin helpt Thuismakers helpt je om deze kamers tot droomruimtes te transformeren die meer dan functioneel zijn. Maak je keuken af met persoonlijke touches zodat je daar je perfecte maaltijd kunt bereiden voor je familie of gasten.  Neem nu contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden.