PLAATSEN VAN INGEMAAKTE KASTEN

Maatkast eik fineerDoor ingemaakte kasten te plaatsen kunnen ruimten met een eenvoudige ingreep van extra bergruimte worden voorzien. Bij een vernieuwingsoperatie is het dus ook niet onverstandig om  voldoende ‘nuttige bergruimte’ te creëren. Thuismakers ontwerpt en fabriceert in eigen atelier zowel klassieke als eigentijdse kastruimten in alle maten, kleuren en vormen. Deze maken wij voor jou op maat. Geheel naar jouw wensen! Met handgrepen die zijn aangepast aan de stijl van jouw interieur. Ook voor zolderkamers en bergruimtes onder de trap kun je met Thuismakers een ontwerp maken: zo gaat er geen ruimte verloren! Benieuwd naar de realisaties van Thuismakers? Bekijk hier een zolderrenovatie in Ekeren

Renoveren betekent ook ruimte creëren

Less is more geldt zeker voor ruimte. Ruimtebesparende oplossingen zorgen voor meer beweeglijkheid en rust in je interieur. Ingemaakte kasten zijn dan ook een populaire oplossing voor flexibiliteit in je woning. Voor maatkasten, gepersonaliseerde ontwerpen, unieke handgrepen en ruimtebesparing heeft Thuismakers altijd een oplossing! Thuismakers denkt ook graag met je mee over de functie van je kast: moet deze extra diep zijn? Moeten de planken veel gewicht kunnen dragen? Voor elke kamer kun je een unieke kast creëren die aan jouw wensen voldoet.

Personaliseer je kast: een ingemaakte kast betekent nog geen onzichtbare kast

Moeten ingemaakte kasten onzichtbaar zijn? Natuurlijk wil je dat je spullen netjes en zo onzichtbaar mogelijk kunnen worden opgeborgen. Maar dat betekent nog niet dat je de hele dag naar witte deuren met simpele handgrepen moet kijken. Deuren van glas bijvoorbeeld verfrissen een ruimte aanzienlijk. Ook geven glazen deuren je de mogelijkheid om er je trotse bezittingen achter te etaleren. Of denk eens aan een spiegeldeur als onderdeel van je kledingkast? Twee vliegen in een klap! Ook verlichting, zoals het installeren van led-spots, biedt mogelijkheid om ook van je bergruimte een fijne en persoonlijke ruimte te maken. Zie jij je droomkast al voor je? Neem dan even contact met ons op!