PLAATSEN VAN BINNENDEUREN

Smeedijzeren deurBinnendeuren verraden meestal hoe oud je woning is of toch uit welke periode ze dateert. Bij de vernieuwing van een interieur is het dus maar logisch dat je ook je deuren in het renovatieplan meeneemt. Wil je dus je interieur omgooien, dan zijn je deuren een van de eerste elementen om mee te beginnen. Maar ook als je een nieuwe vloer wilt of de vloerhoogte wilt aanpassen, bieden nieuwe binnendeuren nieuwe mogelijkheden. In onze toonzaal vind je een mooi overzicht van de binnendeuren die momenteel het meest in trek zijn.

Je binnendeuren vertellen alles

Je deuren vormen het visitekaartje van je interieur. Daarbij zijn het geen kleine onderdelen, maar belangrijke vaste elementen van je huis. Personaliseer ze dus of pas ze aan de ruimte die zich achter de deur bevindt. Kies voor binnendeuren die je stijl accentueren en lang meegaan. Thuismakers helpt je bij het maken van een stijlvolle en kwalitatieve keuze. Ga je voor schuifdeuren, houten of glazen deuren? Wij geven je graag advies: van onderhoud tot interieurstyling. Bij Thuismakers ben je aan het juiste adres van de deurenspecialist!

Kies voor details en een juiste technische afwerking

Een deur valt in eerste instantie niet op. Maar wanneer deze begint te piepen of geluid of kou begint door te laten, merk je hoe belangrijk deuren zijn voor een huis. Je thuis en comfortabel voelen valt of staat dus ook bij stevige, geïsoleerde deuren. Een juiste technische afwerking die zich aanpast naar jouw behoeften? Kijk even met ons mee voor de juiste deur! Ook voor speciale wensen begeleiden we je graag. Een kamer is pas compleet wanneer je de deur achter je dicht kan trekken met een veilig gevoel!