PLAATSEN VAN BADKAMERS

Een badkamer is niet meer wat ze ooit geweest is. Dankzij Thuismakers wordt jouw badkamer een echte belevingsruimte op maat van je wensen en in lijn met jouw levensstijl. Elke ruimte wordt gerenoveerd met het oog op de installatie van de badkamer van jouw dromen. Thuismakers werkt daarbij nauw samen met Desco & Vasco, al jaren specialisten in moderne badkamers. Renovatiewerken op maat en in stijl doe je dus bij Thuismakers! Benieuwd naar onze realisaties? Bekijk hier een badkamerrenovatie in Schoten! Ben je woonachtig in Zoersel? Ook daar werkt Thuismakers. Bekijk hier een badkamerrenovatie in Zoersel

Plaatsen van badkamers: Thuismakers zorgt voor jouw droomruimte

Een badkamer hoeft tegenwoordig niet alleen maar praktisch zijn. Stijlvolle en modern bemeubelde inrichtingen kenmerken de designs van tegenwoordig. Functionaliteit en inrichting gaan hand in hand met elkaar. Thuismakers helpt jou bij het inrichten van je droombadkamer: van badkamertegels en sanitair tot kastelementen en design. Thuismakers geeft graag advies!

Thuismakers staat open voor alle badkamerideeën

Heb je specifieke wensen voor de badkamer? Heb je altijd al een ligbad op pootjes gewillen? Prachtige en gezellige verlichting? Thuismakers bespreekt graag al je ideeën. Wij realiseren samen met jou een badkamer op maat. Thuismakers heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van badkamers en is bovendien ook gespecialiseerd in andere vernieuwingswerken. Of dat nu gaat om een goed geïsoleerde badkamer of extra stopcontacten: ook daarin helpt Thuismakers helpt je om deze kamers tot droomruimtes te transformeren die meer dan functioneel zijn. Ontspan na een heerlijk diner in je droombadkamer en creëer een belevingsruimte, volledig naar jouw wensen! Neem nu contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden.