PLAATSEN VAN BADKAMERS EN KEUKENS

Een badkamer of een keuken zijn niet meer wat ze vroeger waren. Thuismakers maakt er nu namelijk echte belevingsruimten van. Op maat van je wensen en in lijn met jouw levensstijl. Elke ruimte wordt gerenoveerd met het oog op de installatie van de keuken of de badkamer van je keuze. Thuismakers werkt daarbij nauw samen met Desco & Vasco, al jaren specialisten in moderne badkamers en keukens. Vernieuwingswerken op maat en in stijl doe je dus bij Thuismakers! Benieuwd naar onze realisaties? Bekijk hier een badkamerrenovatie in Schoten! Ben je woonachtig in Zoersel? Ook daar werkt Thuismakers. Bekijk hier een badkamerrenovatie in Zoersel. Liever een keukenrenovatie? Bekijk hier een keukenrenovatie in Schilde.

 

Plaatsen van badkamers en keukens: genieten met alle zintuigen

Een badkamer of keuken hoeft tegenwoordig niet alleen maar praktisch zijn. Stijlvolle en modern bemeubelde inrichtingen kenmerken de designs van tegenwoordig. Functionaliteit en inrichting gaan hand in hand met elkaar. Thuismakers helpt jou bij het inrichten van je droombadkamer en -keuken: van badkamertegels en sanitair tot kastelementen en design. Of je nu een open kookvertrek met een landelijk design wenst of een functionele badkamer met hoogwaardig design (of allebei natuurlijk!): Thuismakers geeft graag advies!

Thuismakers staat open voor alle keuken- en badkamerideeën

Heb je specifieke wensen voor de keuken of badkamer? Heb je altijd al een kookeiland willen hebben of een ligbad op pootjes? Thuismakers bespreekt graag al je ideeën. Wij realiseren samen met jou een badkamer of keuken op maat. Thuismakers heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van badkamers en keuken en is bovendien ook gespecialiseerd in andere vernieuwingswerken. Of dat nu gaat om een goed geïsoleerde badkamer of extra stopcontacten voor in de keuken: ook daarin helpt Thuismakers helpt je om deze kamers tot droomruimtes te transformeren die meer dan functioneel zijn. Maak je keuken af met persoonlijke touches zodat je daar je perfecte maaltijd kunt bereiden voor je familie of gasten. Ontspan na een heerlijk diner in je droombadkamer en creëer twee belevingsruimten, volledig naar jouw wensen! Neem nu contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden.

badkamerrenovatie schoten
Badkamerrenovatie in Schoten
badkamerrenovatie Antwerpen
Badkamerrenovatie te Antwerpen
badkamerrenovatie Zoersel
Badkamerrenovatie te Zoersel
Badkamerrenovatie
Badkamerrenovatie te Zoersel
Keukenrenovatie Schilde
Totale keukenrenovatie te Schilde