MUREN EN PLAFONDS ISOLEREN EN SCHILDERKLAAR MAKEN

Muren en plafonds isoleren en schilderklaar maken vormen een belangrijk onderdeel van vernieuwingswerken. Met stijgende energieprijzen en aandacht op duurzaamheid wordt isolatie almaar belangrijker. Tegelijkertijd groeit ook onze comfortbehoefte. Wil jij dus je warmte- en geluidsisolatie aanpassen? Dan kies je voor een aanzienlijke verbetering van je woonkwaliteit! Als interieuraannemer heeft Thuismakers ervaring in fundamentele werken van je huis. Bij Thuismakers ben je ook voor isolatie aan het juiste adres!

Minder energiekosten, meer comfort

Niets is vervelender dan opmerken dat de warmte uit je woning verdwijnt. Houd dus de warmte binnen door goede isolatie. Een goed geïsoleerde woning is dus ook een duurzame woning. Daarbij zijn de lagere energiekosten natuurlijk ook mooi meegenomen! Thuismakers geeft je bovendien graag advies in isolatie: van spouwmuurisolatie tot aan de isolatiewaarde van het materiaal. Is een spouwisolatie moeilijk of onmogelijk? Dan is een isolatie van binnenuit de oplossing.Wil je je muren of plafond opnieuw bepleisteren voor schilder- of behangwerken? Dan kan je best in één moeite opteren voor een goede isolatie. Zo kun je isoleren naar elke behoefte!

Volgende stap: schilderwerken

Na het zorgvuldig isoleren van je huis, moet er natuurlijk ook geschilderd worden. Thuismakers maakt de muren en plafonds dan ook meteen schilderklaar en garandeert nauwkeurige pleisterwerken. Zo wordt je renovatie wel erg gemakkelijk! Van de muren in je badkamer tot aan het plafond op je zolder: deze ruimtes worden met zorgvuldigheid voor jou geïsoleerd en schilderklaar gemaakt. Thuismakers adviseert ook graag in schilderen en verven: de klus is pas geklaard als de klant gerustgesteld is! Wij helpen je in de overgang van renovatiewerken op papier naar interieur en design in je huis om je project tot een goed en veilig einde te brengen. Thuismakers isoleert muren en plafonds en maakt ze schilderklaar naar jouw wensen!