LOODGIETERIJ

Loodgieterij is een vast onderdeel van elk vernieuwingswerk. Zo vormen sanitaire werken en verwarmingsinstallaties het hart van je huis. Ook een infrastructuur van je leidingen en kranen hoort daar bijvoorbeeld bij. Zo voorkom je lekkages en andere verrassingen. Maar Thuismakers biedt niet alleen diensten, maar ook producten. In onze toonzaal kan je alvast je keuze maken uit een mooi assortiment sierradiatoren die op dit moment ‘hot’ zijn. Wij geven je graag meer uitleg over onze loodgieterswerken. Benieuwd naar resultaten? Bekijk hier een badkamerrenovatie in Schilde. Ook op zolder pakt Thuismakers loodgieterij aan. Bekijk hier een volledige zolderrenovatie in Ekeren!

Loodgieter Antwerpen: waar te beginnen? Bij Thuismakers

Loodgieterij gaat niet alleen om het plaatsen van badkamermeubels, sanitair of cv-ketels. Want bij het uitvoeren van sanitaire werken heb je ook een flinke dosis geduld en zorgzaamheid nodig. Vakmanschap, veiligheid en precisie: dat is loodgieterij. Daarom kun je van Thuismakers verwachten dat we leidingen en kranen netjes installeren. Bovendien geven we veel aandacht aan een mooie afwerking. Helemaal naar jouw wensen! Thuismakers adviseert graag bij al je vernieuwingsplannen. Heb je grootse plannen voor een inloopdouche? Of zijn je leidingen toe aan vernieuwing? Of ben je bezig met een complete renovatie van je toilet? Maar weet je niet waar te beginnen? Thuismakers stelt graag met jou een plan op om je ideeën aan te pakken
Alles wat nodig en … bij wet verplicht is
Veiligheid staat voorop! Daarom is Thuismakers tot in detail op de hoogte van de meest recente veiligheidsvoorschriften en -normen. Het plaatsen van afvoerleidingen, kranen, gasleidingen en andere zaken kun je dus met een gerust hart in onze handen leggen. Bovendien is Thuismakers met jarenlange ervaring een deskundige op het gebied van sanitair en dus ook op veiligheid! Voor vakkundige herstellingen en zorgvuldige plaatsingen in de provincie Antwerpen is Thuismakers je helpende hand en installatieverantwoordelijke.