ELEKTRICITEIT

Niko Intense zwart zilverHet is zover: je gaat je huis vernieuwen of renoveren! Elektriciteit vormt natuurlijk het kloppend hart van je nieuwe huis. De basis van licht en verwarming in je huis ligt in je elektrische installatie. In deze tijd heb je misschien ook wel behoefte aan genoeg stopcontacten. En vooral: stopcontacten op een efficiënte plek in de ruimte. Een elektrische installatie moet tijdens je renovatieproject dan ook zorgvuldig gekeurd en waar nodig aangepast worden. Ze moet beantwoorden aan een aantal wettelijke verplichtingen. Een update is dus niet alleen nuttig, maar vaak ook noodzakelijk. Thuismakers ziet er ook nauw op toe dat je elektrische installatie perfect is afgestemd op de specifieke behoeften in elke ruimte. Ook op zolder! Bekijk hier een zolderrenovatie in Ekeren. Daar werd alle elektriciteit volledig aangepakt.

Een huis vol nieuwe energie

Veiligheid is een het belangrijkste aspect van elektriciteit. Bekabeling en stopcontacten vormen een essentieel deel van je huishouden: daarom moeten alle elektriciteitswerken ook veilig zijn. Bovendien is elektriciteit de hotspot van je woning voor licht en apparatuur! Thuismakers zorgt ervoor dat je nieuwe elektrische installatie slaagt voor elke elektriciteitskeuring met het oog op veiligheid en duurzaamheid. Ook geeft Thuismakers graag advies voor elke kamer in je huis: voor grote installatiewerken en hernieuwingswerken tot aan kleine elektriciteitswerken op gebied van bekabeling, stopcontacten en verlichting.

Energiebesparing en comfort kunnen hand in hand met elkaar gaan

Vind jij energiebesparing ook belangrijk? Maar wil je niets van je comfort inleveren? Geen probleem! Thuismakers zorgt voor een aangename balans tussen energiebesparing en comfort. Als je elektriciteitswerken namelijk correct uitvoert zul je dit ongetwijfeld ook zien aan je energierekening. Thuismakers is de energiespecialist voor jou en je meterstanden! Ben je woonachtig in de provincie Antwerpen en wil je meer weten over onze elektriciteitswerken? Of wil je graag je ideeën met ons overlopen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.