CHAPE EN EGALISEREN

Op zoek naar vakkundige krachten in chappen en egaliseren? Wil je een mooie vloer zonder putjes en bultjes? En met een gelijkmatige afwatering? Dat vraagt om een perfecte egalisering van de ondergrond.  Een werk waar Thuismakers meer dan de nodige aandacht aan besteedt! Zo sluit u alle onvolkomenheden bij voorbaat uit. Thuismakers overloopt samen met jou alle mogelijkheden. Een stevige en gladde vloer zorgt immers voor een fundamentele basis van je huis!

Chape en egaliseren, een goede voorbereiding maakt de vloer

Bij Thuismakers weten we dat de vloer een belangrijk werkelement vormt van je renovatieproject. Zo een renovatieproject vraagt om grondige aandacht. Maar wat nog belangrijker is, is wat er onder de vloer zit! Goed en nauwkeurig chappen en egaliseren kunnen je vloer maken of breken. Parket, tapijt, of tegels: een goede voorbereiding zorgt voor een mooie vloer. Thuismakers helpt je niet alleen met het leggen van je vloer, maar zorgt er ook voor dat deze lang meegaat! Thuismakers voert al uw chapewerken snel en nauwkeurig uit.

Chape en egaliseren

Egalisé maken

Voordat je je vloer kiest en legt is egaliseren de eerste en belangrijkste voorwaarde voor een mooie vloer! Bovendien kan een afgewerkte ondergrond betere bescherming bieden voor jouw vloer. Ook is Thuismakers er voor je wanneer je alleen wat oneffenheden in de grond wilt egaliseren of uitvullen. Voor kleine werken of grote vernieuwingswerken biedt Thuismakers zekerheid voor een gladde, effen vloer. Natuurlijk bieden wij je ook graag advies voor vloerwerken: voor als je direct aan de slag wilt gaan met de volgende stap in je project. Wij beantwoorden ook je vragen over werken na het chappen en egaliseren. Neem eens een kijkje in onze toonzaal voor inspiratie. En kijk zeker ook hier op onze website voor ons aanbod van vloeren!