Ons aanbod: van individuele expertise over projectbegeleiding tot totaal renovatie

Voor interieurvernieuwing ben je bij Thuismakers aan het goede adres. Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot een ervaren interieuraannemersbedrijf. We verzorgen reeds vanaf 2005 diverse renovatiewerken, waarbij we steeds naar het totaalplaatje kijken en je wensen en voorkeuren ter harte nemen. Of je nu je badkamer wil vernieuwen, je keuken wil uitbreiden of je slaapkamer net dat tikkeltje meer comfort wil geven, Thuismakers gaat geen enkele renovatie uit de weg. Ook totaalrenovaties voeren we met veel enthousiasme voor je uit.

Jouw partner voor renovatie en advies

Samen met jou kiezen we de beste materialen en kleuren om de renovatie zo tot een ware parel te maken. Zie je door de bomen het bos niet meer? Thuismakers biedt met haar expertise graag ondersteuning en is met plezier een hulp bij het kiezen. Je kan voor zowel technische inzichten als stijladvies op ons rekenen. Daarbij dragen we duurzaamheid en comfort steeds hoog in het vaandel. Jouw ultieme leef- en woongenot vormt namelijk onze absolute prioriteit. Omdat jouw mening zo ontzettend belangrijk voor ons is, streven we ook naar een uitstekende relatie met onze klanten. Je kan daarom tijdens het volledige project voortdurend rekenen op projectbegeleiding op maat.

Ons aanbod gaat van individuele expertise over projectbegeleiding tot totaalrenovatie. Bekijk hier ons volledige aanbod. Of kom in onze toonzaal met kijkwoning te Schilde inspiratie opdoen! Wij verwelkomen je met open armen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen of vraag vrijblijvend een offerte aan. Verzorgen wij binnenkort jouw renovatie?

Ontdek hier enkele projecten die we hebben gerealiseerd. Onze klanten bevinden zich in de provincie Antwerpen. Ontdek hier onder andere een badkamerrenovatie in Zoersel, een badkamerrenovatie in Schilde, een bureaurenovatie in Kapellen, een bureaurenovatie in Wijnegem en zo veel meer!