Een lekker warme douche? Ontdek de Sunshower!

Nu de temperaturen dalen, hebben we de neiging om het water van de douche iets warmer te zetten. Zo warmen we goed op tijdens het douchen. Fijn is dit wel, maar efficiënt niet. Het warme water zorgt voor een korte opwarming van ons lichaam, maar bij het afdrogen komt de koude alweer. Een veel betere oplossing zijn infraroodstralen op onze huid tijdens het douchen. Hier biedt Thuismakers het volledige gamma van Sunshower voor aan. Zowel inbouw, opbouw, enkel, dubbel, met UV of enkel infrarood, er zijn vele Sunshower-mogelijkheden.

Naast comfortabel is de Sunshower ook medisch een goed product. Het ontstond immers als een oplossing voor mensen die weinig daglicht zien (UV-functie) of kunnen verdragen en mensen met aandoeningen als artrose, reuma en spierpijnen (IR-functie).

Door tijdens de dagelijkse korte douchebeurt de Sunshower op te zetten versterkt u zo uw lichaam zonder tijd te verliezen. De energie die de Sunshower verbruikt recupereert u door de thermostaat wat lager te kunnen zetten.

Prijzen van Sunshower variëren tussen € 1.500 en € 3.500 afhankelijk van het model en de inbouwsituatie.